Home

Privacy statement APP JEZ  van RCO De Hoofdzaak  

Inleiding 
RCO De Hoofdzaak neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt voor het project APP JEZ geen informatie over jou. 
 
We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met of de Gemeente Zaanstad. 

Wie is RCO De Hoofdzaak? 
RCO De Hoofdzaak is de stichting RCO De Hoofdzaak, kantoorhoudende te (1817 DC) Alkmaar aan James Wattstraat 5, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37131069. 

Wij voeren dit project uit in opdracht van de Gemeente Zaanstad.  
Zij zijn ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens de verwerkingsverantwoordelijke. 

Hoe gebruikt RCO De Hoofdzaak jouw gegevens? 
Het project APP JEZ bewaart geen persoonsgegevens van jou. De gegevens die je vertelt worden alleen gebruikt om je te kunnen doorverwijzen naar de juiste instantie die jou verder kan helpen. 
Wij kunnen ook jouw telefoonnummer niet zien. 

Foto's op de website 
De foto's op deze website houden geen verband met klanten of medewerkers van RCO De Hoofdzaak. Waar dit wel het geval is, hebben wij hiertoe toestemming van de klant of medewerker gekregen. 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens? 
Project APP JEZ heeft geen gegevens over jou in bezit, omdat wij die niet vastleggen. 

Wat zijn jouw rechten? 
Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan, welke dat zijn vindt je op deze pagina van gemeente Zaanstad: klik hier 

Wat zijn cookies en hoe gebruikt APP JEZ RCO De Hoofdzaak ze? 
Wij gebruiken cookies voor statistische doeleinden en surfgedrag. Deze cookies maken geen inbreuk op je privacy.  

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van AppJez worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Appjez worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting. 

Links naar andere websites van derden 
Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd? 
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen. 

Waar kan je terecht met klachten en vragen? 
Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en/of de wijze waarop APP JEZ van RCO De Hoofdzaak je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via 072 5143380 

Ook als je een klacht hebt over de manier waarop RCO De Hoofdzaak jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming.  
In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Versie: mei 2019